Arkkitehti

28.6.2019 15:00

Lappeenrannan Toimitilat Oy hakee arkkitehtia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Lappeenrannan Toimitilat Oy on Lappeenrannan kaupungin omistama yhtiö, jonka vastuulla on muun muassa Lappeenrannan kaupungin kiinteistöomaisuuden hallinta-, hankejohtamis-, rakennuttamis-, kiinteistöjohtamis- ja ylläpitopalveluiden järjestäminen. Lappeenrannan Toimitilat Oy toimii Lappeenrannan kaupunkikonserniin kuuluvien omistamiensa osakeyhtiöiden emoyhtiönä ja koordinoi sekä edistää niiden toimintaa. Koko konsernin henkilöstö on keskitetty emoyhtiön palvelukseen.

Etsimme nyt palvelukseemme kehitysmyönteistä ja osaavaa arkkitehtia

Arkkitehti johtaa ja ohjaa rakennushankkeita tarve- ja hankesuunnitteluvaiheessa kiinteistönomistajan ja tilaajan edustajana. Arkkitehti toimii hanketiimissä, joka vastaa kaupunkikonsernin toimitilahankkeiden hankesuunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa. 

Arkkitehti vastaa hankkeen tarve- ja hankesuunnittelusta ja toimii tilaajan asiantuntijana toteutusvaiheessa. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita sisältäen myös suojelukohteita. Arkkitehti vastaa myös vuosikorjaustöiden arkkitehtisuunnittelun ohjaamisesta.

Haemme kokenutta arkkitehtia. Arvostamme kokemusta rakennusten suunnittelusta, suunnittelun johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä investointikustannusten ja elinkarikustannusten ymmärtämistä. Lisäksi arvostamme projektinjohtokokemusta ja ratkaisukeskeistä otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta julkisten toimitilojen suunnittelusta. Kokemus erilaisista toteutusmalleista ja urakkamuodoista sekä julkisista hankinnoista on etu. Tehtävässä edellytetään monipuolista kokemusta rakennusalalta, tietomallityöskentelyn osaamista, hyvää tietotekniikkaosaamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus on Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 15.8.2019 mennessä osoitteeseen lato@lappeenranta.fi. Aihekenttään tulee kirjoittaa ”Arkkitehti”. 

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. 

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa:

toimitilajohtaja Katri Tolvanen, p. 040 5743 630 tai  katri.tolvanen@lappeenranta.fi