skip_to_content

Danfoss Editron Lentokentäntiellä

Sähköisiin voimalinjoihin ja komponentteihin erikoistuneen, työkoneita ja meriteollisuuden sähköisiä ratkaisuja valmistavan Visedon nimi ehti tulla maailmanlaajuisesti tutuksi ennen myyntiä tunnetulle tanskalaiselle perheyritykselle, Danfossille.
Danfoss Editronin toimitilat

Lappeenrannan Yritystilan omistama vuokrahalli oli Danfoss Editronin operatiivisen johtajan Timo Koljosen mukaan suoranainen löytö. ”Kaupungissa oli tarjolla hallitiloja, mutta koska meillä on paljon projekti- ja tuotekehitystyötä tekeviä insinöörejä, tarvitsemme myös toimistotilaa”, hän sanoo. Koljonen toteaa, että tilat voitiin ottaa käyttöön lähes sellaisenaan entisen yrittäjän jäljiltä. ”Esimerkiksi laboratorio sähkönsyöttöineen soveltui toimintaamme ilman muutostöitä, ja tuotanto käynnistyi välittömästi muuton jälkeen.” LATO on Koljosen mukaan joustava vuokranantaja, joka vastaa asiakkaan tarpeisiin.
Hallirakennuksessa on nyt tilaa 2140 neliömetriä; 1600 m2 on tuotanto- ja laboratoriotilaa, 540 m2 toimistotilaa. Danfoss Editronin koti on Lentokentäntiellä. ”Pääkonttori, tutkimus ja tuotekehitys ovat täällä. Myös suurin osa sähkömoottoreista kootaan lentokentän kupeessa”, Timo Koljonen sanoo. ”Emme ole lähdössä Lappeenrannasta. Haemme liiketoiminnan kasvua ja lisää tilaa.”