skip_to_content

LATO, TOIMITILOJEN TAVARATALO

”LATOssa kaikki tietämys on yhdessä paikassa; kokonaisuus on hallinnassa ja kerralla hanskassa”, toimitusjohtaja Mikko Hietamies tiivistää organisaation osaamisen ja ominaisuudet. ”Tarjoamme yrittäjille ja Lappeenrantaan sijoittuville yrityksille kunkin tarpeita vastaavat toimitilat; olemme mukana rakentamassa vireää ja elinvoimaista kaupunkia, joka mahdollistaa vahvan kasvualustan elinkeinoelämän kehitykselle ja yritystoiminnan uusille innovaatioille.”

Työn alla on useita asuinkerrostalo- sekä julkisten palvelurakennusten uudis- ja peruskorjaushankkeita. ”Toimimme myös konsulttina kaupungin eri organisaatioille sekä vastamme rakennusalan julkisista hankinnoista ja niihin liittyvistä kilpailutuksista”, rakennuttajapäällikkö
Pekka Talonpoika sanoo.”Toiminnan avainsanoja ovat avoimuus ja läpinäkyvyys.”

Toimitilat yrityksille

“Etelä-Karjalan johtava toimitila-asiantuntija.
Räätälöityjä ratkaisuja.”

Lappeenrannan Yritystila Oy:n omistuksessa on liki 80000 m2 erilaiseen yritystoimintaan soveltuvaa toimitilaa. ”Yritystila Oy on Etelä-Karjalan johtava toimitila-asiantuntija. Räätälöimme ratkaisuja ja ratkaisemme yritysten toimitilatarpeita olemassa oleviin tiloihin”, kiinteistöjohtaja Timo Hämäläinen sanoo.

TILAKESKUS

ENNAKOIVAA YLLÄPITOA

Kaupungin päiväkotien, koulujen sekä liikunta- ja  kulttuuritoimen tarpeita vastaavien toimitilojen  rakennuttamisesta, hallinnoinnista, ylläpidosta sekä peruskorjauksesta vastaa Tilakeskus. ”Palveluverkkoa kehitetään tulevia tarpeita  vastaavaksi”, toimitilajohtaja Katri Tolvanen sanoo. Hän korostaa, että Tilakeskuksen toimintaa ohjaavat ennakointi sekä tila-, energia- ja kustannustehokkuus. Kaikessa rakentamisessa otetaan huomioon kaupungin strategiassa asetetut vihreät tavoitteet.

Tarvitsetko toimitilaa?

Ota yhteyttä ja kerro tilatarpeesi, niin etsitään toiminnallesi sopiva tilaratkaisu.

Satamapalvelut

Kaikki vesitiet vievät Lappeenrantaan

Lappeenrannan kaupungin alueella on yhteensä 22 pienvenesatamaa. Matkustajasatama ja vierasvenesatama sijaitsevat keskellä kaupunkia. Mustolan logistiikkakeskus ja rahtisatama ovat kanavan laidalla, kymmenen kilometrin päässä keskustasta.
 

Pysäköintipalvelut

Turvallista ja edullista pysäköintiä

P-City, P-Pormestari, P-Tori. Kaupungin ytimessä, maanalaisissapysäköintihalleissa, on yli 800 lämmintä ja suojaisaa autopaikkaa. Jos olet sopimusasiakas, olet  oikeutettu pysäköintihallin rajattomaan käyttöön. Keskustan katualueen parkkipaikoille ja -ruutuihin on turvallista ja edullista pysäköidä. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Tarjoamme myös pysäköinnin valvontaa yksityisille alueille.

 

Kysy meiltä

Ota yhteyttä lomakkeella.